sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Aamiainen iskälle!

Isänpäivällä on hyvä aloittaa postaamiset itse aiheesta :) Me hemmottelimme isiä aamupalalla, johon kuului sydänpaahtoleipiä munalla, vadelmahillolla ja päärynällä. Lisäksi siinä oli pekonia, tuoreita hedelmiä ja pensasmustikoita, vasta puristettua appelsiinimehua sekä Rocky Road-suklaata.

 
Sytänpaahtikset eivät IHAN onnistuneet, niinkuin tässä Anun ohjeessa. Minun paahtikseni ovat hyvin paistuneita, eikä keskellä oleva munakaan näytä sydämmeltä :) Mutta enivei, maku oli hyvä ja se kai se pääasia on. Nuo hassut lautasella tönöttävät epämääräisen näköiset kolmiot ja pitkula ovat myös paahdettua (pannulla) paahtista vadelmahillolla ja päärynällä. Onnistuin polttamaan ne alkuperäiset sytämet, joten äkkiä tekaistiin vain tuollaisia hätävaramuotoja :) Kuulemma oli aika jännä makuyhistelmä, ite en muistanut maistaa...
 
Tuoreena tarjosin tosiaan appelsiinimehua, pensasmustikoita, ananasta ja viinirypäleitä. Vielä makeana loppuna Rocky Road suklaata, johon myös yksi ohje tuon edellisen linkin takana. Minun suklaaseeni tuli tällä kertaa Fazerin sinistä maitosuklaata, suolapähkinöitä, Pätkis-patukoita pari, Fazerinaa, minttudomino-keksejä ja vaahtokarkkeja. Tosi hyvää ja helppoa suklaata. Tästä taitaa tulla myös joulun lahjaidea :)
 
 
Että tämmöisiä aamupalaherkkuja meillä tänä vuonna iskä sai. Muutoin isiä lahjottiin itsekoristellulla mukilla, hienoilla kuvilla ja käsitöillä. Kakkukin pikkuneitosen kanssa tehtiin yhteistuumin. Siitä kuitenkin oma postaus :)
 
Hyvää isänpäivää kaikille!!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti